728 x 90 – Header
728 x 90 – Header

Ambitieuze ondernemers ontmoeten elkaar dankzij nieuw concept, Fintly!

Ambitieuze ondernemers ontmoeten elkaar dankzij nieuw concept, Fintly!

Op 26 november gaat de eerste Fintly van start in Torhout. Fintly heeft als doel ambitieuze ondernemers en mensen samen te brengen in een ontspannen
netwerkmoment. Ruben Vandendriessche nam bij dit concept het voortouw, waarna hij een samenwerking startte met Be Media (mediagroep: Bazuin, Printea en Social Taco)

Onder de noemer “samen staan we sterk” willen Ruben Vandendriessche (R-Dreams) en Thijs Wostyn (Be Media) het concept uitbouwen tot een écht
netwerkmoment voor regionale bedrijven. Al bij de eerste editie dromen Ruben en Thijs stilletjes van een opkomst van ongeveer 300 mensen. Er komen alvast dagelijks inschrijvingen binnen.

Er zijn luxe hapjes en diverse dranken voorzien. Dat het duo de laatste trends volgt is te merken aan de Gin Bar die aanwezig zal zijn. Het wordt duidelijk
een gezellig samenkomen binnen een leuk kader, waarbij er mogelijkheid zal zijn om te netwerken. Nadien is er ook een leuke dj voorzien die zal zorgen voor de nodige ontspanning.

Naast de omkadering is het netwerken natuurlijk ook zeer belangrijk. Het is namelijk niet zo vanzelfsprekend om mede-ondernemers of gedreven mensen te ontmoeten in een informeel kader. Daarin willen deze jonge snaken duidelijk verandering brengen.

Inschrijven kost 35 euro en is vooraf verplicht. Wil je graag aanwezig zijn?
Reserveer vóór 20 november jouw plaatsje via www.fintly.be of 0474 45 27 28

Wat ons betreft zal dit evenement een échte aanrader zijn voor iedereen met ambitie. Wij zijn alvast van de partij. Vergeet zeker je naamkaartjes niet!

Ad Bazuin Digitaal – Content

About The Author

Dit bericht werd geplaatst door de redactie van Bazuin. Hebt u ook een leuk artikel? Stuur het door naar redactie@bazuin.be!

Related posts