728 x 90 – Header
728 x 90 – Header

Dagreis druivenstreek en Leuven

KOEKELARE Een dagje ontspannen en genieten… Via Gent en Brussel begint de uitstap aan de rand van het Zoniënwoud… de druivenstreek. Bezoek aan druivenserrenbedrijf waar de druiventeelt en de artisanale wijnbereiding (met proeven) aan bod komen. Nadien volgt een tocht door het bekoorlijke Brabantse landschap om zo de Middeleeuwse stad LEUVEN (in een moderne outfit) te bereiken. De parel op de kroon, het stadhuis, en de nabijgelegen Sint Pieterskerk met een uniek interieur worden bezocht. Een lekker middagmaal (3 gangen) wordt in het centrum van de stad genuttigd. In de bruisende universiteitsstad zal u kennis maken met het groot begijnhof, colleges, St Geertrui, diverse monumenten, poorten en pleinen. Er rest alvast nog wat tijd om te genieten van een verfrissend drankje op en van de vele terrasjes, tavernes of studentencafés… of voor de liefhebbers is er ook shoppingtijd! Op de terugweg valt er nog een lekker avondmaal te beurt. Praktisch: De busreis gaat door op zaterdag 22 augustus 2015. Vertrek om 7.30 uur op het St Maartensplein te Koekelare.

Prijs: VIVA-leden 54 euro – Niet-leden betalen 57 euro. Inbegrepen: busvervoer, entrees, gidsen, wijndegustatie, middagmaal (3 gangen), avondmaal (dranken exclusief) Tijdens de uitstap is er begeleiding door Noël Jonckheere. Inschrijven voor 8 augustus bij Helena Vannieuwenhuyse, stationstraat,15 te Koekelare (051/58 90 93) of bij de andere bestuursleden VIVA-SVV De plaats op de bus is volgens inschrijving.

Ad Bazuin Digitaal – Content

About The Author

Dit bericht werd geplaatst door de redactie van Bazuin. Hebt u ook een leuk artikel? Stuur het door naar redactie@bazuin.be!

Related posts