728 x 90 – Header
728 x 90 – Header

Nancy Denyft wint Renault Twingo op Batjes Torhout

Nancy Denyft wint Renault Twingo op Batjes Torhout

Zondag 14 juni 2015 ter gelegenheid van de Batjes werd de auto in aanwezigheid van gerechtsdeurwaarder M. Blomme getrokken op het podium op het einde van de Oostendestraat. Ruim 1500 deelnemingsformulieren werden in de Torhoutse handelszaken samen gespaard. Meer dan 1200 aanwezigen waren present voor deze trekking. Uiteindelijk was het gerechtdeurwaarder Melanie Blomme die de winnaar uit de trommel haalde. Winnares is Nancy Denyft, wonende in de Bruggestraat te Torhout. Zij mocht als gelukkige de sleutels van deze nieuwe wagen in ontvangst nemen. Weekblad Bazuin wenst langs deze weg ook nogmaal het Stadsbestuur van Torhout, Renault Decleir, de deelnemende handelaars en tal van deelnemer spaarders te bedanken om mee te werken aan het welslagen van deze formidabele actie.

Op deze foto ziet u (zittend) shepen Lieselotte Denolf en gerechtsdeurwaarder Melanie Blomme. Verder vlnr schepen Kristof Audenaert, schepen Eddy Deketelaere, schepen Elsie Desmet, winnaar Nancy Denyft, Filip Wostyn, zaakzvoerder Bazuin, burgemeester Norbert De Cuyper, schepen Rita Dewulf en Eddy en Geertty Decleir van autobedrijf Decleir.

Ad Bazuin Digitaal – Content

About The Author

Dit bericht werd geplaatst door de redactie van Bazuin. Hebt u ook een leuk artikel? Stuur het door naar redactie@bazuin.be!

Related posts